Profil

Vi er kendt for at være fleksible

Mondo Mar Marine Foods er en stabil og kompetent leverandør af fersk fisk til det meste af verden. Siden etableringen i 1992 har vi leveret fiskeprodukter af højeste kvalitet fra vores egen produktion. Vi er kendt for at være fleksible og opfylder kundernes ønsker.

Profil

Vores egne indkøbere vælger hver dag den bedste fisk på de danske auktioner. Vores internationalt erfarne og engagerede salgsteam sørger for, at dine varer når pålideligt og punktligt frem. Vi kan med kort varsel omstille produktionen og er gearet til at håndtere både store og små produktioner, herunder specialønsker og hasteordrer.

Tillid

Vi lægger stor vægt på kvalitet i alle facetter, og virksomheden er EU-godkendt (HACCP) til fremstilling af ferske fiskeprodukter. Vi har omfattende egenkontrol og understøtter bæredygtigt fiskeri gennem MSC-miljømærkning

Motivation

Mondo Mar Marine Foods har fokus på at udvikle og vedligeholde et godt, sikkert og attraktivt arbejdsmiljø. Et velfungerende arbejdsmiljø skaber motiverede medarbejdere, der underbygger vores ønske om stabilitet, kvalitet og fleksibilitet. Derfor foretager vi løbende tiltag til forbedring af arbejdsmiljøet, både i produktionen og på kontoret.

Mondo Mar Movie long version

 

Mondo Mar Production Cod

 

TV Midt-vest, Fast arbejde Video 

4 minutes film eller 8 minutes film

Mondo Mar - YouTube - See more